Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Óriási díjeső várható szeptemberben

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 10., kedd
 
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzétette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. 2020 „Legjobb női műsorvezetője” lehet D. Tóth Kriszta, Lilu vagy Ördög Nóra, „Legjobb férfi műsorvezetője” Istenes Bence, Stohl András vagy Till Attila. Zsűritagként díjazhatják Bereczki Zoltánt, Gáspár Lacit és Rácz Jenőt is, de díjat kaphat Borbély Alexandra, Rujder Vivien, Nagy Zsolt és Scherer Péter is.
 

Szeptember 10-én adják át a Televíziós Újságírók Díját

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 06., csütörtök
 
Véglegessé vált a Televíziós Újságírók Díja gálaest időpontja. Az egészségügyi vészhelyzet előtt korábban márciusra tervezett ünnepélyes díjátadót szeptember 10-én, este tartják, helyszín változatlanul a Budapest Music Center lesz.
 

Megölhették Szilágyi István színészt

 
SZTÁR · máj. 03., vasárnap
 
Reggel holtan találták Szilágyi Istvánt, a többek között Lópici Gáspárt alakító 82 éves színészt – írja a Ripost.
 

Magas lázzal kórházba került az egyik Exatlon játékos

 
SZTÁR · márc. 26., csütörtök
 
Magas lázzal kórházba kellett szállítani Tóth Dávidot az Exatlon Hungary játékosát. A Bajnokok csapatának tagját a dengue-láz terítette le.
 

Fegyveresekkel védik az Exatlon magyar versenyzőit

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 14., szombat
 
Nem állítják le az Exatlon Hungary forgatását a koronavírus miatt közölte a TV2. A műsor résztvetőit teljesen elzárták a külvilágtól.
 

Március 25-én adják át a Televíziós Újságírók Díját

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 27., csütörtök
 
2020-ban immár hetedik alkalommal adják át a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén március 25-én a Budapest Music Centerben rendezett ünnepélyes gálaesten jelentik be, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei.
 

Meghalt Csukás István

 
SZTÁR · febr. 24., hétfő
 
Nyolcvannegyedik életévében elhunyt Csukás István, író, költő, a nemzet művésze – tudatta az Újszínház közösségi oldalán. Csukás Istvánt hétfőn érte a halál.
 

Gelencsér Timi: Nem mertem visszanézni az Exatlont

 
SZTÁR · dec. 16., hétfő
 
Új évaddal jelentkezik a TV2 sikerműsora az Exatlon. Még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik. Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, a küzdelem pedig 30 millió forintért zajlik, mivel az embert próbáló verseny végén a női és férfi győztes 15-15 millió forinttal lesz gazdagabb.
 

Politikusokat dobtak ki MTVA székházból

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · dec. 17., hétfő
 
Tucatnyi ellenzéki politikus jutott be az MTVA Kunigunda utcai székházába, s a politikusok eljutottak a stúdió bejáratáig is, ahol biztonsági őrök állították meg őket.
 

Súlyosan megsérült a Ninja Warrior egyik versenyzője

 
SZTÁR · okt. 09., kedd
 
Hétfőn este elstartolt a Ninja Warrior második évada és ahogyan korábban, úgy most is történt sérülés a pályán, ezúttal Sebestyén Ágnes lépett rosszul az egyik akadálynál, a versenyzőhöz mentőt kellett hívni.
 

Csákányi Eszter: Nem könnyű gyerekekkel forgatni

 
SZTÁR · okt. 03., szerda
 
Csákányi Eszter is szerepel a TV2 legújabb heti sorozatában a Bogaras Szülőkben. Eszter a Hír7 riporterének Vásárhelyi Dávidnak elmesélte mivel gyűlt meg a baja a forgatás alatt.
 

Ördög Nóra meghódítja a Földközi-tengert

 
Interjúk · szept. 10., hétfő
 
Újra főzőműsorban láthatjuk viszont a képernyőn Ördög Nórát, aki a műsor mellett lassan egy éve közös vlogon dolgozik férjével, erről és még sok minden másról is mesélt Nóri riporterünknek Vásárhelyi Dávidnak.
 

Szőcs Reni barátja nem féltékeny

 
Riportok · aug. 07., kedd
 
Mozgalmas évet tudhat maga mögött Szőcs Reni, akit a TV2 Star Academy című műsorból ismerhettek meg a nézők. Az énekesnő a jővőbeli tervei mellett azt is elárulta riporterünknek, hogy boldog párkapcsolatban él szerelmével, akit Budapesten ismert meg.
 

Liptai Claudia otthagyja a TV2-t!

 
SZTÁR · máj. 21., vasárnap
 
Újabb műsorvezető távozik az ország második legnézetebb kereskedelmi csatornájától, ezúttal Liptai Claudia nem hosszabbít szerződést a TV2-vel.
 

Élő adásban omlott össze Hujber Feri

 
SZTÁR · márc. 13., hétfő
 
Zavartan és összeszedetlenül beszélt ma reggel Hujber Feri a TV2 reggeli műsorában a Mokkában. Feri szerint Jézus egy színész volt és nem őt feszítették meg a kereszten, hanem egy 10 éves kisfiút.
 

Baukó Éva a Tinderen szedte fel jelenlegi párját

 
SZTÁR · márc. 13., hétfő
 
Baukó Éva körül mindig történik valami, az Édes Élet szereplője a Hír7 kamerája előtt tisztázta Aurelioval való vitájának körülményeit és elárulta nincs együtt a Valóvilág korábbi nyertesével Alekosszal, viszont jelenlegi párját a Tinderen ismerte meg.
 

Új kategóriával egészül ki a Televíziós Újságírók Díja

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 06., hétfő
 
Három új kategóriával egészül ki a Televíziós Újságírók Díja, így idén összesen már 12 kategóriában díjazzák a legjobb hazai televíziós teljesítményeket. A jelöltek nevét és a műsorok címét március közepén hozzák nyilvánosságra a szervezők, március 29-én pedig nagyszabású gálaesten kiderül, kik is a nyertesek. Az esemény főtámogatója a NuMuvee.
 

Jakupcsek: Nem a televízió a főcsapás irány az életemben

 
SZTÁR · febr. 27., hétfő
 
Nagy békülésekkel tér vissza Jakupcsek Gabriella hétfőn a TV2 képernyőjére. A műsorvezető új műsorában olyan embereket mutatnak be, akik már évek óta nem tudják rendezni egymással a konfliktusaikat. Nézd meg interjúnkat a műsorvezetővel!
 

Gundel Takács Gábor: A rendszerrel volt bajom, amiben a közmédia működik

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 17., péntek
 
Megszólalt Gundel Takács Gábor az MTVA korábbi műsorvezetője, aki először nyilatkozott azóta, hogy felmondott a közmédiánál. A műsorvezető a tévé vezetőségével és döntéseivel volt elégedetlen.
 

Így szilveszterezik majd Radics Gigi

 
SZTÁR · dec. 21., szerda
 
Az év utolsó hete is munkával telik majd Radics Gigi számára, aki elárulta riporterünknek, hogyan tölti az ünnepeket és mivel készül az új esztendőre.
 

legjobbak

 
Csobot Adél mellbimbóival támadt tegnap az X-Faktor

A tavalyi X-Faktor egyik versenyzője Csobot Adél tegnap többet is mutatott a nézőknek, mint azt szerette volna. Az After X műsorvezetője erős dekoltázzsal dobta fel a műsort.
23850 megtekintés

Cserháti Tamara idén a Szépségkirálynő

Cserháti Tamara fejére került idén a Miss World koronája. A TV2 szombat este megrendezett A Szépségkirálynő című produkciójában három koronát osztottak ki. A show-n a Hír7 is...
22283 megtekintés

Megszűnik a Maradj talpon és a Magyarország, szeretlek!

Tegnap arról számoltunk be, hogy D. Tóth Kriszta felmondása miatt megszűnik a DTK Show a köztévén. Mára újabb két műsor megszűnéséről lehet olvasni, búcsúzik a Maradj talpon és...
22045 megtekintés

Élő adásban káromkodott az M1 műsorvezetője

Azonnali hatállyal kirúgták Szebeni István a közmédiából. A műsorvezető élőben káromkodott a Híradóban.
16975 megtekintés

Ördög Nóra a TV2-höz igazol

Ördög Nóra az egyik legismertebb műsorvezetője az RTL Klubnak elhagyta a csatornáját és átigazolt a konkurenciához. Nóra 13 év után döntött a váltásról.
16058 megtekintés

Beszéd téma

 
Naponta százezret keres Berki Krisztián
Naponta százezer forint vándorol Berki Krisztián zsebébe a TV2-től.
Ördög Nóra a TV2-höz igazol
Ördög Nóra az egyik legismertebb műsorvezetője az RTL Klubnak elhagyta a csatornáját és átigazolt a konkurenciához. Nóra 13 év után döntött a váltásról.
A show folytatódik, a műsorvezető cserélődik
Nagy port kavart D. Tóth Kriszta távozása a médiában, ahol bár más néven és más műsorvezetővel de folyatják a talkshow-t. Az MTVA szerint a műsorvezető szándékosan szivárogtatta...
Élő adásban robbantott konfettit a politikus
Élő egyenes adásban robbantott konfettit az MSZP-s Török Zsolt. A politikus Kálmán Olga vendége volt az ATV-n.
Radics Gigi nyerte az idei Megasztárt!
Radics Gigi nyerte az idei Megasztárt! A fináléban színpadra lépet még napjaink egyik legnépszerűbb rappere, Flo Rida is, aki saját világslágereit adta elő a Top 12 énekessel, majd...
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon