Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2016. augusztus 13.
 

Hatalmas tömeg előtt lépett színpadra Rihanna, az énekesnő nem sokkal tíz után jelent meg színpadon. A barbadosi énekesnő félórás késéssel kezdte meg koncertjét. Bár tisztában volt azzal, hogy a csendrendelet miatt csak este 11-ig játszhat, mégis maga döntött úgy, hogy később kezd. Eközben az énekesnőre váró tömegben többen rosszul lettek és pánikrohamot kaptak.

A Sziget Fesztivál szervezői igyekeztek Rihanna minden igényét kielégíteni, ezért egy ötcsillagos hotelszobának megfelelő részleget alakítottak ki neki a nagyszínpad mögött.

Kiderült az énekesnő a koncertet megelőző estét egy harmadik kerület áruházláncának parkolójában töltötte. A stábja ugyanis ott parkolt le a lakóbuszokkal. Rihanna meg nem erősített információk szerint 280 millió forintért lépett fel, az összeget a szervezők a koncert előtt egy nappal fizették ki.

A nagyszínpad mögötti terület teljesen megtelt emberekkel, itt lép fel minden nap a Transe Express nevű francia utcaszínházi társulat. Nem újdonság számukra a Sziget közönsége, ugyanis 2006 és 2007-ben is léptek már fel itt. Legújabb produkciójukban a földön és levegőben próbálják meg elkápráztatni a közönséget. A fellépők monumentális elemek, színészek, akrobaták, táncosok, énekesek, zenészek, színek és fények segítségével, mintegy alkimistaként mutatják be a négy alapelemet és kalauzolják a közönséget térben és időben egyaránt.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon