Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. január 25.
 

Csaknem egy évvel lánya halála után könyvet ír Whitney Houston anyja, aki feltárja a híres énekesnő kábítószer-problémáit is.

„Meg tudtam volna valahogy menteni?” – veti fel a kérdést Cissy Houston a Remembering Whitney című kötetben. A 79 éves asszony szerint lánya sok mindent eltitkolt előle, ő maga pedig nem mert szembeszállni az énekesnővel.

„Nem akartam, hogy teljesen elforduljon tőlem” – idézte Cissy Houstont a People.com, amely előzetesen közölt részleteket a HarperCollins kiadónál megjelenő könyvből.

Cissy Houston a lányának a Bobby Brown zenésszel kötött házasságát és az énekesnőnek az asszisztenséhez, Robyn Crawfordhoz fűződő kapcsolatát is taglalja a kötetben. Könyvében az asszony nem teszi felelőssé Brownt lánya problémáiért, mindössze annyit írt: „Nem tett jót neki, az egyszer biztos!”.

A világhírű előadó hosszú éveken át kábítószerfüggő volt, egy időben sikerült kilábalnia, de aztán visszaesett. Whitney Houston 2012. február 11-én halt meg egy Beverly Hills-i hotelben, belefulladt a fürdőkádba, miután kokaint fogyasztott. Negyvennyolc éves volt.

MTI
Fotó: Europress/AFP

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon