Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. április 02.
 

Súlyos szívpanaszokra utalhatott bal kezének lebénulása. Barátja hiába kérlelte az énekest, hogy menjen el orvoshoz, a Republic frontembere azonban nem hallgatott rá – írja a Blikk.

A napilapnak Cipő egyik legjobb barátja árulta el, hogy mi történt az énekessel az utolsó heteiben. Kómába esése előtt három nappal Cipő már tudta: nagy baj van, mégsem csinált belőle ügyet. Az énekes bal karja ugyanis lebénult, ám úgy próbálta élni az életét, mint előtte.

A Republic frontembere a szigetcsépi házába szeretett volna hazajönni, de a karbénulás miatt már nem tudott vezetni. „Olyan volt, mintha nem akart volna tudomást venni az egészről. (...) Ő csak normális életet akart élni a betegség nélkül, vagy ellenére. (...) Nem tudom, mi lett volna, ha a karbénulást komolyan veszi. Talán még most is élne” – mondta megtörten jó barátja az elhunyt énekesről.

A napokban felmerült, hogy esetleg Sipos F. Tamás veheti át Cipő helyét a Republicban, erről bővebben itt írtunk. Arról pedig, hogy mi lesz a zenekar új neve itt olvashat.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon