Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. augusztus 14.
 

Ma fotózták a The Voice – Magyarország Hangja nevű tehetségkutató műsor mestereit. Tegnap Liptai Claudiáról is készült egy fotósorozat.

A Hír7 információ szerint már biztos, hogy idén ősszel Liptai Claudia visszatér a Tv2 képernyőjére. Azt azonban, hogy milyen műsorban láthatjuk újra Claudiát egyenlőre még nem tudni.

Claudiát tegnap, a Voice mestereit pedig ma fotózták a Budán lévő fotóstúdióban. Bár korábban azt lehetett hallani, hogy a produkció olyan műsorvezetőket keres, akik még nem vezettek tehetségkutató műsort. Most, úgy tűnik mégis meggondolták magukat és bevetik a csatorna egyik legnépszerűbb arcát.

Természetesen a Hír7 felkereste a TV2 szóvivőjét, Koltay Tamást, hogy reagáljon értesüléseinkre, de egyenlőre nem válaszoltak megkeresésünkre a csatornánál.

Az Aktívnak úgy fogalmazott valami titkos dologra készül:

Claudia korábban olyan műsorokat vezetett a csatornán, mint a Liptai Claudia Show, a Sztárok a fejükre estek, a Megasztár, a Mokka, de játszott a csatorna napi sorozatában a Jóban Rosszban-ban is. Ezen kívül a Tv2 egyik meghatározó arca.

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon