Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. május 24.
 

Hamarosan újra viszontláthatjuk Szebeni Istvánt a képernyőn. A Blikk információi szerint a SportKlub csapott le a műsorvezetőre, akinek nemrég a köztévéből kellett távoznia, amiért káromkodott a híradóban.

Ahogy arról már korábban többször is beszámoltunk itt és itt is, azonnali hatállyal kirúgták Szebeni Istvánt az MTVA-tól, egy május 15-én adásba került káromkodás miatt.

A Blikk csütörtöki számában ír arról, hogy az egyik sportcsatorna már meg is környékezte az elbocsátott műsorvezetőt. A lap úgy tudja, hogy a tárgyalások megkezdődtek, és nagyon jól haladnak.

"Valóban találkoztunk Istvánnal, ám ez egyelőre csupán egy ismerkedő beszélgetés volt. A SportKlub igyekszik minél felkészültebb szakembergárdával kiszolgálni nézőit, így minden olyan kollégára kíváncsiak vagyunk, aki erősítést jelenthet a csatornánknak" – nyilatkozta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője a Blikk megkeresésére.

Igen, valóban, találkoztunk, egy nagyon jó beszélgetés volt. A beszélgetés közben szóba jött az esetleges közös jövőnk is - tette hozzá szűkszavúan Szebeni.

Hír7

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon