Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. szeptember 15.
 

Óriási botránnyal indul a Frizbi Hajdú Péterrel a Tv2-n. A nyári szünetről visszatérő műsor egyik vendége Szepesi Nikolett lesz, aki sokkot kapott szombat délelőtt a műsor felvételén.

Elfehéredett Szepesi Nikolett, amikor szombat délelőtt  a kamerák előtt szembesült azzal, hogy Hajdú Péter nem csak őt, de Bacsa Istvánt is meghívta a Frizbi című műsorba. írja a Blikk.

Az egykori úszó azt hitte, egy könnyed beszélgetésre érkezik a nemrég megjelent könyvéről, a meghívott vendégek között azonban ott volt az a 83 éves egykori masszőr is, akiről Szepesi azt állítja: kislánykorában molesztálta

"Sokkot kaptam! Erre egyáltalán nem számítottam, hideg zuhanyként ért a hír, amikor Hajdú bejelentette, hogy itt van velünk. Nem volt szép húzás tőle" - nyilatkozta a lapnak Szepesi, majd hozzátette: "Eszembe jutott, hogy felállok, és otthagyom az egé­szet. De végül is ennek a találkozásnak egyszer meg kellett történnie. Túlestünk rajta. Viszont soha nem vádolnék meg senkit molesztálással, ha nem lenne igaz."

"Én szexuálisan nem molesztáltam egyetlen gyereket sem, ez holtbiztos! Ha akkoriban probléma lett volna ebből – hiszen állítólag az edzők és Niki szülei is tudtak erről –, akkor miért engedtek volna engem még hat éven keresztül dolgozni?" - ezt már Kicsi bácsi mondta Hajdú műsorában.

Elképzelhető, hogy a lány csak azért vádolta meg, hogy jobban fogyjon a könyve - véli a férfi. Kicsi bácsi szerint Niki valószínűleg részesedést ad könyve bevételéből azoknak az egykori úszótársaknak, akik hajlandóak ellene megerősíteni a vádakat.

Blikk, Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon