Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. május 05.
 

A szerda esti Frizbi vendége lesz a válófélben lévő Rippel Feri és párja Vivien. Feri az adás felvételén meglepő őszinteséggel beszélt alkoholproblémáiról és kapcsolatukról.

Ígéretük szerint utoljára láthatjuk együtt televízióban Rippel Ferit és feleségét. A válófélben lévő pár exkluzív interjút adott Hajdú Péternek.

Elmondásuk szerint a kapcsolatuk menthetetlen, és különköltözésük óta mindketten boldogabbak. Feri először beszélt alkoholproblémáiról.

"Elkezdtem inni. Két-három, vagy hat hónapig, nem is emlékszem. Vivi próbált jó útra téríteni, hiába. Elaltattam a gyermekemet, elővettem a boromat, beültem a számítógép elé és ittam" - mesélte Feri a Frizbi felvételén.

Vivien elárulta, hogy szakításuk óta volt egy rövid kapcsolata, de annak is vége. Gyermeke apjával azonban már nem tudná elképzelni a házasságát.

Az interjú vége váratlan fordulatot vett, amikor a műsorvezető az újrakezdésről kérdezte Vivit. "Nem tudnám ezt a fél évet megbocsátani. Soha többé…" - mondta szomorúan az édesanya, aki ezután már nem is tudta folytatni a beszélgetést.

Feri erre igen indulatosan reagált. "Ennek a beszélgetésnek itt van vége. Mi mindent elmondtunk, amit szerettünk volna" - jelentette ki az artista.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon