Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. január 05.
 

Koncz Zsuzsa tudta nélkül használta fel a köztévé az énekesnő arcmását az új csatorna, az M3 reklámkampányához. Az énekesnő jogi úton kíván elégtételt kapni.

Jogi úton kíván elégtételt kapni Koncz Zsuzsa, amiért a köztévé decemberben indult M3 csatornája az ő tudta és beleegyezése nélkül használta fel arcmását a reklámkampányához - írja a Vasárnapi Blikk.

"Elfogadhatatlannak tartom, hogy a megkérdezésem és értesítésem nélkül használják fel az arcmásomat egy induló tévécsatorna népszerűsítéséhez. Ezt akkor sem tehetnék meg, ha én egy ismeretlen civil lennék. Annak idején, amikor az első plakátok megjelentek, felvetettem ezt a személyiségi jogi problémát az ügyvédemnek, aki egyetértett velem. Ügyvédi felszólítást küldtünk a jogsértés megszűntésére, de eddig semmilyen választ nem kaptunk. Ha továbbra sem reagálnak, feltehetően jogi útra tereljük ezt az elintézetlen ügyet" - nyilatkozta a napilapnak az művésznő.

A Blikk megkereste az ügyben az MTVA. "Sajnáljuk a történteket, s bár az ügyvédi levelet még nem kaptuk meg, reméljük, mihamarabb megállapodásra jutunk a művésznővel" - reagált Lencsó Rita az MTVA sajtófőnöke.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon