Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Élőben közvetíti a Televíziós Újságírók Díja gálaestet az RTL Magyarország és a TV2 Csoport

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 17., csütörtök
 
Március 23-án a TV2 Csoport és az RTL Magyarország közösen, élőben közvetíti online felületein a Televíziós Újságírók Díja gálaestet. A 20:00-kor kezdődő ünnepélyes díjátadó házigazdája Gundel Takács Gábor lesz. Az eseményen kiderül, hogy mely televíziós produkciók és személyek nyerik el a rangos elismerést.
 

Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 09., szerda
 
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzétette a kategóriánkénti legjobb három tévés személy vagy produkció nevét. 2021 „Legjobb női műsorvezetője” lehet D. Tóth Kriszta, Lékai-Kiss Ramóna vagy Ördög Nóra, „Legjobb férfi műsorvezetője” Gundel Takács Gábor, Istenes Bence vagy Till Attila. Zsűritagként díjazhatják Gáspár Lacit, Majoros Péter Majkát és Puskás Petit is, de díjat kaphat Lovas Rozi, Molnár Piroska, Trokán Nóra, Anger Zsolt, Csuja Imre és Kamarás Iván is.
 

Harmadszor is Gundel Takács Gábor vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 29., vasárnap
 
Triplázik a Televíziós Újságírók Díja gálaest műsorvezetőjeként Gundel Takács Gábor. 2018 és 2020 után idén is a televíziós lesz a szakma legrangosabb elismerésének számító díj gálaestjének házigazdája. A Televíziós Újságírók Díját szeptember 8-án adják át.
 

Óriási díjeső várható szeptemberben

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 10., kedd
 
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzétette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. 2020 „Legjobb női műsorvezetője” lehet D. Tóth Kriszta, Lilu vagy Ördög Nóra, „Legjobb férfi műsorvezetője” Istenes Bence, Stohl András vagy Till Attila. Zsűritagként díjazhatják Bereczki Zoltánt, Gáspár Lacit és Rácz Jenőt is, de díjat kaphat Borbély Alexandra, Rujder Vivien, Nagy Zsolt és Scherer Péter is.
 

Új kategóriával bővül a Televíziós Újságírók Díja!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 05., csütörtök
 
A napi sorozatokat is díjazzák a Televíziós Újságírók Díja gálaesten. Az idén bevezetett új kategóriával együtt így összesen 12 elismerést adnak át a szeptember 8-án rendezett ünnepélyes díjkiosztón. A díjra esélyesek névsorát egy hét múlva jelentik be a szervezők.
 

Szeptember 8-án osztják ki a Televíziós Újságírók Díját

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 30., kedd
 
2021-ben immár nyolcadik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A koronavírus járvány miatt a megszokott márciusi időpont helyett Idén szeptember 8-án rendezik az ünnepélyes gálaestet, ahol bejelentik, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai, szórakoztató műfajú televíziós teljesítményei.
 

Ördög Nóra: Reméljük szükség lesz még ránk műsorvezetőkre

 
SZTÁR · szept. 27., vasárnap
 
Hetedik alkalommal adták át tegnap este a Televíziós Újságírók Díját. Az ünnepélyes gálaesten ezúttal 12 kategóriában díjazták a 2019-es év legjobb televíziós produkcióit és azok szereplőit, alkotóit. A legjobb női műsorvezetőnő kategória győztesével beszélgetett riporterünk.
 

Szeptember 10-én adják át a Televíziós Újságírók Díját

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 06., csütörtök
 
Véglegessé vált a Televíziós Újságírók Díja gálaest időpontja. Az egészségügyi vészhelyzet előtt korábban márciusra tervezett ünnepélyes díjátadót szeptember 10-én, este tartják, helyszín változatlanul a Budapest Music Center lesz.
 

Március 25-én adják át a Televíziós Újságírók Díját

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 27., csütörtök
 
2020-ban immár hetedik alkalommal adják át a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén március 25-én a Budapest Music Centerben rendezett ünnepélyes gálaesten jelentik be, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei.
 

Újra tarolt a Trónok harca az Emmyn

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · szept. 23., hétfő
 
Hollywood legrangosabb televíziós díjaiból a legtöbbet, kilencet az HBO produkciói szereztek meg a ceremónián, az Amazon hét díjat, a Netflix pedig négyet vitt el.
 

Ők nyerték 2019-ben a Televíziós Újságírók Díját

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 21., csütörtök
 
Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben.
 

Megvannak a Televíziós Újságírók Díja jelöltjei!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 06., szerda
 
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzétette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. 2018 „Legjobb női műsorvezetője" lehet Lilu, Liptai Claudia vagy Ördög Nóra.
 

Március 20-án adják át a Televíziós Újságírók Díját

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 20., szerda
 
2019-ben immár hatodik alkalommal adják át a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén március 20-án, új helyszínen, a Budapest Music Centerben rendezett ünnepélyes gálaesten jelentik be, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei.
 

Megvannak a Televíziós Újságírók Díja jelöltjei!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 20., kedd
 
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzé tette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. 2017 „Legjobb női műsorvezetője" lehet Borbás Marcsi, Lilu és Ördög Nóra, „Legjobb férfi műsorvezetője" Gundel Takács Gábor, Sebestyén Balázs vagy Till Attila. De zsűritagként díjazhatják ByeAlexet, Liptai Claudiát és Majkát is.
 

Ötödször adják át a Televíziós Újságírók Díját

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 28., szerda
 
2018-ban immár ötödik alkalommal adják át a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén március 28-án, az előző évekhez hűen ismét a Pesti Vigadóban rendezett ünnepélyes gálaesten jelentik be, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei. Az esemény fő támogatója a NuMuvee.
 

Sebestyén Balázs: Bocsánat, alkoholista vagyok

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 31., péntek
 
Negyedik alkalommal adták át Televíziós Újságírók Díját, idén összesen 12 kategóriában a Pesti Vigadóban. Sebestyén Balázs választották a legjobb férfi műsorvezetőnek, aki már másodjára kapta meg ezt az elismerést. Nézd meg interjúnkat Balázzsal!
 

Megvannak a Televíziós Újságírók Díja jelöltjei!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 20., hétfő
 
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzé tette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét.
 

Új kategóriával egészül ki a Televíziós Újságírók Díja

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 06., hétfő
 
Három új kategóriával egészül ki a Televíziós Újságírók Díja, így idén összesen már 12 kategóriában díjazzák a legjobb hazai televíziós teljesítményeket. A jelöltek nevét és a műsorok címét március közepén hozzák nyilvánosságra a szervezők, március 29-én pedig nagyszabású gálaesten kiderül, kik is a nyertesek. Az esemény főtámogatója a NuMuvee.
 

Hamarosan újra díjazzák a tévéseket

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 17., péntek
 
2017-ben immár negyedik alkalommal osztják ki a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén március 29-én, a hagyományokhoz híven ismét a Pesti Vigadóban rendezett díjátadó gálán jelentik be, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei. Az esemény főtámogatója a NuMuvee.
 

Egy este a szakmával

 
Dávid riporter · ápr. 06., szerda
 
Idén harmadik alkalommal adták át a Televíziós Újságírók Díját a Pesti Vigadóban. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is kilenc médium, köztük a Hír7 döntött arról, melyik televíziós produkció, illetve műsorvezető, színész volt a legjobb 2015-ben.
 
1 2 »

legjobbak

 
Sebestyén Balázs: Bocsánat, alkoholista vagyok

Negyedik alkalommal adták át Televíziós Újságírók Díját, idén összesen 12 kategóriában a Pesti Vigadóban. Sebestyén Balázs választották a legjobb férfi műsorvezetőnek, aki...
7797 megtekintés

Egy este a szakmával

Idén harmadik alkalommal adták át a Televíziós Újságírók Díját a Pesti Vigadóban. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is kilenc médium, köztük a Hír7 döntött arról, melyik...
7322 megtekintés

Visszatér a képernyőre Soma Mamagésa!

Visszatér a képernyőre Soma Mamagésa! A művésznő hamarosan komoly feladatot kap az egyik showműsorban. Soma további részleteket mesél hétfőn megjelenő exkluzív interjúnkban.
6725 megtekintés

Megvannak a Televíziós Újságírók Díja jelöltjei!

Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzé tette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség...
6433 megtekintés

Liptai Claudia és Ördög Nóra összecsapnak

Bejelentették a díjra esélyeseket a Televíziós Újságírók Díján: a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét a mai napon tette közzé a vezető...
5712 megtekintés

Beszéd téma

 
Megvannak a Televíziós Újságírók Díja jelöltjei!
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzé tette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség...
Új kategóriával egészül ki a Televíziós Újságírók Díja
Három új kategóriával egészül ki a Televíziós Újságírók Díja, így idén összesen már 12 kategóriában díjazzák a legjobb hazai televíziós teljesítményeket. A jelöltek...
Sebestyén Balázs: Bocsánat, alkoholista vagyok
Negyedik alkalommal adták át Televíziós Újságírók Díját, idén összesen 12 kategóriában a Pesti Vigadóban. Sebestyén Balázs választották a legjobb férfi műsorvezetőnek, aki...
Visszatér a képernyőre Soma Mamagésa!
Visszatér a képernyőre Soma Mamagésa! A művésznő hamarosan komoly feladatot kap az egyik showműsorban. Soma további részleteket mesél hétfőn megjelenő exkluzív interjúnkban.
Ördög Nóra: Reméljük szükség lesz még ránk műsorvezetőkre
Hetedik alkalommal adták át tegnap este a Televíziós Újságírók Díját. Az ünnepélyes gálaesten ezúttal 12 kategóriában díjazták a 2019-es év legjobb televíziós produkcióit és...
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon