Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Hír7 hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
kedveli a(z) című cikket. március 15.
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. július 09. 4 hozzászólás
 

Ördög Nóra az egyik legismertebb műsorvezetője az RTL Klubnak elhagyta a csatornáját és átigazolt a konkurenciához. Nóra 13 év után döntött a váltásról.


A TV2 sajtóközleményben jelentette be a nagy hírt, mi szerint az őszi szezontól a csatornán lesz látható a műsorvezetőnő. Úgy tudjuk a legújabb tehetségkutató a Rising Starban láthatják majd a nézők.

"Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-es karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot" - mondta György Bence, a TV2 program és hírigazgatója.

"Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal!"

Megszólalt az RTL Kub programigazgatója Kolosi Péter is, aki a comment:com-nak elmondta Nóra ezzel a lépésével szerződést szegett, ráadásul nem is egyeztetett velük, a tárgyalások a legnagyobb titokban folytak.

Mi tiszteletben tartottuk azt a kérését, hogy hadd foglalkozzon most a gyerekekkel, hát ezek szerint ez mégsem volt olyan fontos számára. Azt sem nagyon értem, milyen új kihívásokról lehet szó, hiszen vélhetően a TV2-n is ugyanazt fogja csinálni, amit nálunk" - mondta Kolosi.

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

GecseRebi

júl. 10., 23:55
Elment és kész kit érdekel amúgy nekem aztán mindegy ki hol van a lényeg, hogy jól szórakozzak az a lényege a tévének szerintem de lehet tévedek...
 
 
 
 

GerendasPeti

júl. 10., 15:08
Ma halottam a rádióban én azért sajnálom terhesen ezt végig csinálni... Ezeket a támadásokat eltűrni. nem értem miért foglalkozik ezzel mindenki a saját egyéni döntése mindenkinek h hol szeretne dolgozni.
 
 
 
 

GecseRebi

júl. 09., 12:26
Nagyon szép nő és tehetséges is lényegtelen melyik csatornán van inkább a műsor legyen jó aztán a többi nem számít!!! 
 
 
 
 

Lana

júl. 09., 11:47
Nekem mindegy h hol van én szeretem, de azért nem semmi igazolás a Tv2-től!!!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 képekben

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon

 

A világ hírei