Chat
Online
Chat now
46 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 

Hír7 hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
kedveli a(z) című cikket. március 15.
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. július 09. 4 hozzászólás
 

Ördög Nóra az egyik legismertebb műsorvezetője az RTL Klubnak elhagyta a csatornáját és átigazolt a konkurenciához. Nóra 13 év után döntött a váltásról.


A TV2 sajtóközleményben jelentette be a nagy hírt, mi szerint az őszi szezontól a csatornán lesz látható a műsorvezetőnő. Úgy tudjuk a legújabb tehetségkutató a Rising Starban láthatják majd a nézők.

"Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-es karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot" - mondta György Bence, a TV2 program és hírigazgatója.

"Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal!"

Megszólalt az RTL Kub programigazgatója Kolosi Péter is, aki a comment:com-nak elmondta Nóra ezzel a lépésével szerződést szegett, ráadásul nem is egyeztetett velük, a tárgyalások a legnagyobb titokban folytak.

Mi tiszteletben tartottuk azt a kérését, hogy hadd foglalkozzon most a gyerekekkel, hát ezek szerint ez mégsem volt olyan fontos számára. Azt sem nagyon értem, milyen új kihívásokról lehet szó, hiszen vélhetően a TV2-n is ugyanazt fogja csinálni, amit nálunk" - mondta Kolosi.

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Élő adásban omlott össze Hujber Feri
Zavartan és összeszedetlenül beszélt ma reggel Hujber Feri a TV2 reggeli műsorában a Mokkában. Feri szerint Jézus egy színész volt és nem őt feszítették meg a kereszten, hanem egy 10 éves kisfiút.
0 hozzászólás
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

GecseRebi

júl. 10., 23:55
Elment és kész kit érdekel amúgy nekem aztán mindegy ki hol van a lényeg, hogy jól szórakozzak az a lényege a tévének szerintem de lehet tévedek...
 
 
 
 

GerendasPeti

júl. 10., 15:08
Ma halottam a rádióban én azért sajnálom terhesen ezt végig csinálni... Ezeket a támadásokat eltűrni. nem értem miért foglalkozik ezzel mindenki a saját egyéni döntése mindenkinek h hol szeretne dolgozni.
 
 
 
 

GecseRebi

júl. 09., 12:26
Nagyon szép nő és tehetséges is lényegtelen melyik csatornán van inkább a műsor legyen jó aztán a többi nem számít!!! 
 
 
 
 

Lana

júl. 09., 11:47
Nekem mindegy h hol van én szeretem, de azért nem semmi igazolás a Tv2-től!!!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 képekben

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon

 

A világ hírei