Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2014. január 28.
 

Egyre több dolog derül ki Laki Lászlóról (VV Laci). Több családot is megkárosított és átvert. A tárgyalásra nem ment el, mert a luxusbörtönben van.

Tegnap reggel a Szombathelyi Törvényszéken tárgyalták László egyik ügyét, amire ő, mivel a Valóvilág 6 szereplője nem jelent meg - írja a Blikk.

A felperes szerint Laci évekkel ezelőtt úgy vásárolt térkövet egy vállalkozótól, hogy későbbre ígérte az áru kifizetését, noha már akkor tudta, hogy nem fogja rendezni a számlát. A tárgyalóteremben azonban csak a tanúk voltak jelen, Laci értelemszerűen nem, hiszen a villát nem hagyhatta el.

A Blikk információ szerint Laci nem is jelezte a csatorna felé, hogy bírósági tárgyalása lesz a játék ideje alatt, ezért fel sem vetődött a kérdés, hogy kiengedjék a villából a tárgyalásra.

– A vállalkozó csalás miatt jelentette fel Lakit. Sejti, hogy kicsi esélye van arra, hogy visszakapja a pénzét, de mindent megtesz azért, hogy László ne ússza meg a dolgot. Úgy van vele, ha már kap valamiféle büntetést, megrovást, bármit az újdonsült valóságshow-hős, akkor már nem volt hiábavaló a feljelentés – mondta a lapnak P. Katalin, aki férjével érkezett tanúskodni a felperes mellett a csalás bűntette miatti feljelentésben.

Laci védőügyvédje, dr. Pusztai Ildikó nem nyilatkozott az ügyben.

Blikk, Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon