Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. február 14.
 

A rendőrök állították elő Oszter Sándor színészt kedden délután, miután autójával nekiment az egyik budai bevásárlóközpont épületének, majd annak garázsában is egy oszlopnak - írja a Bors.

Képtelen volt bevenni egy kanyart az autójával és nekiment a MOM Park falának, majd a mélygarázsban az egyik oszlopnak Oszter Sándor színész - olvasható a tegnapi Borsban. A balesetről a lap egyik olvasója számolt be részletesen.

Csak a szerencsének volt köszönhető, hogy más gépjárművében nem tett kárt - nyilatkozta a szemtanú.

A Bors úgy tudja, Oszter később a garázson keresztül cigarettával a kezében sétált be az épületbe, ahol az őrök szólították fel, hogy ne dohányozzon a bevásárlóközpontban, majd viselkedése miatt végül rendőrt hívtak. A szemtanúk szerint elképzelhető, hogy a színész ittas volt.

Személyi sérülés nem történt, a rendőrségi bejelentés csak anyagi káros közlekedési balesetről szólt. Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata a Borsnak megerősítette, hogy a mélygarázsba kiérkező rendőrök kettős vér- és vizeletvételre előállították a színészt a Gyorskocsi utcába, a fogdaszolgálati orvosi szolgálatnál, és a biztonsági kamera felvételeit is elkérte a rendőrség.

Forrás: Bors

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon