Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. április 16.
 

Az ABBA két férfi tagja, Benny Andersson és Björn Ulvaeus himnuszt írt a svédországi Malmőben rendezendő Eurovíziós Dalfesztiválra - közölték a szervezők hétfőn.

Hozzávetőleg 380 millió eladott albummal a svéd ABBA minden idők egyik legsikeresebb együttese, amely 1983-ban fejezte be a közös munkát. Andersson és Ulvaeus azóta is rendszeresen dolgozik együtt.

A We Write the Story című dalban a svájci DJ és producer, Avicii is közreműködik. A himnusz május 18-án, a fináléban csendül fel először.

"Örömmel tölt el, hogy közölhetjük, Benny, Björn és Avicii elfogadták a felkérést egy dal megírására a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál alkalmából" - fogalmazott közleményében Martin Österdahl, a show executive producere. Mint kiderült, ez a három művész volt a megmérettetést közvetítő Svéd Televízió (SVT) listájának élén, a csatorna velük akart leginkább együtt dolgozni a fesztivál himnuszának megírásában.

Benny Anderssont és Björn Ulvaeust meggyőzte az SVT producereinek elképzelése a versenyről, ez bírta rá őket az Aviciivel való együttműködésre, amely szerintük nagyon szórakoztatónak és inspirálónak bizonyult.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon