Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2020. március 16.
 

Hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) bejelentette, hogy határozatlan időre felfüggeszti az összes hazai bajnokságot, így az NB I. is leáll. A szövetség arra kérte a klubokat, hogy engedjék haza a futballistákat, és edzéseket se tartsanak.

A felfüggesztés idejére mindennemű személyes részvételű sporttevékenység (pl. edzés) szüneteltetése is javasolt. Az Elnökség felhívja a sportszervezeteket a sportolók és sportszakemberek otthon tartózkodására vonatkozó előírások megalkotására és betartására.

Az egészség megőrzése a legfontosabb cél. Reméljük, intézkedéseinkkel hozzájárulhatunk, hogy a járvány ne terjedjen tovább. Kérjük a játékosok, az edzők és a szurkolók megértését - mondta Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.

Az MLSZ pénteki határozatában március 16-tól határozatlan időre felfüggesztette az összes utánpótlás-korosztályú bajnokságát (az U19 és fiatalabb korosztályokban). A válogatott felkészülése sem lehetett érv a bajnokság folytatása mellett, mivel a Bulgária elleni Eb-pótselejtezőt már korábban elhalasztották. A külföldi példák mutatják, hogy a zárt kapus lebonyolítás sem védi meg a futballistákat a megfertőződéstől.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Címkék: futball, sport, foci,
vissza
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon