Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. október 01.
 

Nem lehet szavakban elmondani, mit érzek, iszonyatos kín – mondta a hvg.hu-nak Kardos Lajos, a Soroksáron múlt hét közepén megölt asszony férje.

„Öt napja minden összefolyik, olyan mintha a Sátán elküldte volna a veszett kutyáit, hogy tépjék szét a feleségemet, aztán elvitték magukkal az én lelkemet is.” - nyilatkozta az áldozat férje hvg.hu-nak.

Kardos Lajos felesége Kriszta háromnegyed nyolckor ment el futni, ami általában fél óráig tartott. "A kisfiamnak tűnt fel, hogy az anyja a szokásosnál tovább marad távol. Próbáltam Krisztinát telefonon elérni, de nem sikerült." - mondta megtörten a férj.

Egy kutyás rendőr találta meg éjjel a nő holttestét egy bokorban. „Engem és mást sem engedtek oda a holttesthez, de elmondták, hogy mit tettek vele – idézte fel a férj azt a szörnyű éjszakát.

A legnehezebbnek a férfi mégis azt tartotta, hogy 11 éves fiának el kellett árulni, hogy mi történt az édesanyjával. „Először azt mondtuk, hogy futás közben megállt a szíve, de aztán egyre másra kapta az üzeneteket az interneten, amelyekben az emberek arról érdeklődtek, megvannak-e a tettesek, ezért jobbnak láttam, ha semmit sem titkolok el.” - mondta a hvg.hu-nak Kardos Lajos.

Forrás: HVG

A kép illusztráció!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon