Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. május 09.
 

Rátámadtak Schiffer Andrásra és az LMP ceglédi önkormányzati képviselőjére szerdán egy Vecsésen rendezett köztéri fogadóórán - mondta el a volt frakcióvezető az MTI-nek. A politikus állítása szerint a támadók a Jobbik aktivistái voltak.

Schiffer András azt mondta, hogy a még szeptemberben megkezdett országjárás részeként hirdettek meg szerda délelőttre Vecsésen egy köztéri fogadóórát.

Szavai szerint ezen ketten várták a polgárokat Földi Áronnal, pártjuk a ceglédi önkormányzati képviselőjével, amikor körülbelül 12-15 "jobbikos aktivista körbevett minket és elkezdte rugdosni a kitelepülő pultunkat". A parlamenti képviselő azt mondta, hogy támadóik, akik feltehetően ittasak voltak megfenyegették őket, hogy "húzzunk el Vecsésről, mert itt nincs semmi keresnivalónk". Közölte: jobbnak látták elkerülni a konfliktust és mivel ilyen körülmények között a békés vecsési polgárok sem tudtak volna részt venni a fogadóórán, Földi Áronnal együtt távoztak annak helyszínéről.

Arra a kérdésre, hogy honnan tudta, hogy a támadók a Jobbik aktivistái, Schiffer András azt felelte, ez a szavaikból is kiderült, de emellett még egy jobbikos pártzászlót is magukkal hoztak. Végül azt mondta nem tesz feljelentést, mert meglátása szerint az eset sokkal inkább politikai, mint rendőrségi ügynek számít.

A politikus sajnálja hogy nem tudtak találkozni a polgárokkal, de mint fogalmazott "minden fenyegetés ellenére" visszatérnek később Vecsésre.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon