Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. október 02.
 

Óriási erőkkel keresik a soroksári gyilkost, aki Végh József kriminálpszichológus szerint ráérzett az ölés ízére, és nem fog leállni. Figyelem! A cikk a nyugalom megzavarására alkalmas elemeket tartalmaz!

Minden erőt megmozgatnak a rendőrök, hogy megtalálják 36 éves nő gyilkosát. A 14 fős nyomozócsoport mellett a kerületi zsaruk és az akciósok is vizsgálódnak - írja a Bors.

„Bár a rendőrség még nem hozta nyilvánosságra, hogy történt-e szexuális erőszak, az eddig kiszivárgott részletek szexuális indokra utalnak, s a brutális elkövetési mód miatt feltételezhető, hogy a támadó élvezte áldozata kínzását. Ilyen támadás sokkal gyakrabban irányul egy előre kinézett áldozat ellen – nyilatkozta a Borsnak dr. Végh József. Szerinte az ilyen elkövető nem áll le. Ha rákapott az ízére, újra támadni fog.

Mint, ahogy írtuk a rendőrség a nyomozás érdekeire tekintettel nem adott tájékoztatást az ügyben.

Iszonyatosan szörnyű, borzasztó, embertelen, megdöbbentő állapotban találták meg. Nem kellett szegényt azonosítanom sem – nyilatkozta a HírTv Riasztás című műsorának Krisztina férje. Aki elmondta, hogy állítólag nem törték el az arccsontját, csak zsineggel megfojtották.

A Blikk információi szerint a futás közben zenét hallgató Krisztinára  szemből rontott támadója. Nyakát olyan erővel szorította meg, hogy a gégéje eltört.

Bors, Blikk

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon