Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. február 27.
 

Többek között Cristiano Ronaldo duplájával a Real Madrid 3-1-re nyert a Barcelona otthonában, és 4-2-es összesítéssel bejutott a labdarúgó Spanyol Király Kupa fináléjába.

Az El Clásicók történetében ez volt a 224. felvonás, és a 89. Real-siker. Emellett még 87 Barca-győzelem született, 48 mérkőzés pedig döntetlennel zárult. A két elitgárda szombaton bajnoki mérkőzésen találkozik újra egymással.

Az első összecsapás 1-1-es döntetlent hozott, és rögtön Messi szerezhetett volna gólt, ám lövése keresztbe elsuhant a kapu előtt. A 13. percben Ronaldót buktatta Piqué a 16-os belül, a megítélt büntetőt a sértett vágta a jobb alsó sarokba. A 39. percben Messi 20 méterről leadott szabadrúgása alig kerülte el a madridi kaput.

A szünet után mezőnyfölényben volt a katalán együttes, majd egy kontrából Ronaldo nem hibázott. A 68. percben egy szögletet követően Varane emelkedett a legmagasabbra, és fejese a lécről pattant be. A Real fiatal védője a január 31-i első felvonáson szintén fejjel volt eredményes.

A Barcelonának ezek után már nem maradt esélye a továbbjutásra, ugyanakkor a hajrában a becsületgólt sikerült megszereznie.

Az elődöntő másik ágán az Atlético Madrid és a Sevilla küzd egymással, az első mérkőzést a szerdán idegenben pályára lépő fővárosi csapat nyerte 2-1-re.

Király Kupa, elődöntő, visszavágó: Barcelona-Real Madrid 1-3 (0-1)

G: Jordi Alba (89.), illetve Ronaldo (13., 57.-előbbit 11-esből), Varane (68.) Továbbjutott: a Real Madrid, 4-2-es összesítéssel.

Szerdán: Sevilla-Atlético Madrid 22.00 (az első mérkőzésen: 1-2)

MTI

Fotó: internet

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon