Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. január 10.
 

Több évig bezárva tartotta feleségét és négy gyermekét egy férfi a nyugat-franciaországi Saint-Nazaire óvárosának egyik régi házában, egy olcsó bérlakásban — közölte szerdán a rendőrség és az ügyészség.

A nőre és 20, 19, 17, valamint 14 éves gyerekére - a mostani bejelentés szerint - szombaton találtak rá a hatóságok, akiktől a nő rosszullétre panaszkodva kért segítséget. A szomszédok mindvégig azt hitték, hogy a nő a gyerekeivel együtt elutazott. Egyikük szerint egy, másikuk szerint három éve nem látták őket, csak a családapát, aki a szemetet vitte ki vagy bevásárlásból tért vissza.

Az ügyészség szülői kötelességek elhanyagolása miatt indított eljárást az ügyben.

Rendőrségi és ügyészségi illetékesek szerint a gyerekeken a fejlődésben való visszamaradottság jelei látszottak. Egészségtelen körülmények között éltek szüleikkel, a lakás falai gombásak, a plafonja pedig fekete volt a nedvességtől. Az ajtókon kívül is reteszek voltak. A testileg-lelkileg kimerült fiatalokat kórházba szállították.

A 47 éves anyát hétfőn rendőrségi felügyelet alá helyezték, majd kedden elengedték, hogy csatlakozzon a gyerekeihez. Az 51 éves férfit pszichiátriai kezelésre kórházban helyezték el.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Címkék: család,
vissza
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon