Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2012. október 30.
 

Tegnap este jelentette be sajtótájékoztatóján a The Walt Disney Company, hogy megvásárolták a világhíres George Lucas cégének jogait. Folytatódik a legsikeresebb filmsorozat.

Sokkoló hír lehet ez minden filmfanatikus számára, hiszen a filmes világ egyik legnagyobb médiumának számító Lucasfilm került eladásra. Egészen pontosan 4,05 milliárd dollárt adott ki a Disney a jogokért. Ezek nem egy, meghatározó franchise jogait is tartalmazzák. Elég csak a Star Wars-sagara gondolni, amely a világ egik legismertebb és legsikeresebb filmsorozata. Azonban az Indiana Jones-jogok és a Lucasarts játékkészítő cég minden joga is a Disneyre szállt.

És ez még nem minden, ugyanis ezenfelül hivatalos bejelentést kapott a Star Wars sorozat hetedik epizódja, amelyet 2015-re jósolnak a készítők. Sőt, lehetséges, hogy az esetleges siker után 2-3 évente újabb mozifilmek látogatják meg a vásznakat. Van, aki örül, van, aki sír. Mindenesetre erőltetett Star Wars-filmek sajnos születtek korábban is, egyelőre nem tudhatjuk mi lesz a végkifejlete egy ilyen súlyos bejelentésnek.

Fotó: Lucasfilm Ltd.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Aleka
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon