Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. augusztus 15.
 

Botrányba fulladt az Ozora fesztivál. Rendőrök biztosították a rendezvény, mégis egy külön utca volt azoknak, akik kábítószert akartak vásárolni.

Több tucat embert előállítottak a Tolna megyei Ozorához közeli, de már Fejér megyéhez tartozó Dádpusztán tartott hippifesztiválon.

A fesztiválon augusztus 9-én, csütörtökön razziázott először a rendőrség, akkor 4 embert vettek őrizetbe 39-et előállítottak és kábítószergyanús anyagokat, kábítószer adagolásához, terjesztéséhez, fogyasztásához szükséges eszközöket foglaltak le.

A rendezvényen az összehangolt akciót követően sem szűnt meg a rendőri ellenőrzés. Pénteken és szombaton a drogfogyasztásról elhíresült fesztiválon a hatóság újabb résztvevőket állított elő. Az ellenőrzések során a rendőrség növényi törmelékeket, hasisgyantát és fehér porokat foglalt le, amelyek azonosítása folyamatban van.

A közlemény szerint a bíróság vasárnap elrendelte a csütörtökön őrizetbe vett négy külföldi állampolgár előzetes letartóztatását. Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken sajtótájékoztatón számolt be a fesztiválon tartott rajtaütésről, amelyben összesen 480 hatósági ember vett részt.

Elmondta, hogy a fesztiválon egy külön drogutca volt, ahol a lakókocsikon feltüntették, milyen kábítószereket lehet ott kapni. Az esemény szinte valamennyi résztvevője külföldi volt. Közölte azt is, hogy a rendőrségi razzia után az országos rendőrfőkapitány indoklás nélkül visszavonta a sárbogárdi rendőrkapitány megbízatását, és vizsgálatot rendelt el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Hír7, MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon