Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2012. december 06.
 

A 007 - Skyfall című új James Bond-epizód lett minden idők legnagyobb bevételt hozó mozifilmje Nagy-Britanniában.

Őfelsége leghíresebb filmbeli titkosügynökének újabb kalandjára eddig 94,3 millió font (32,8 milliárd forint) értékben váltottak jegyet a szigetországban.

A 007-es ügynök 23. kalandja valamivel több mint negyven nap alatt döntötte meg az eddigi csúcstartó, a 2009-ben bemutatott Avatar című háromdimenziós mozi 94 millió fontos (32,7 milliárd forint) rekordbevételét, habár az adatok figyelmen kívül hagyják az inflációt. A nagysikerű amerikai sci-fit annak idején 11 hónapig vetítették a szigetország filmszínházaiban.

"Rendkívül büszkék vagyunk erre a filmre és köszönettel tartozunk mindenkinek, elsősorban Daniel Craignek és Sam Mendesnek, aki hozzájárult ehhez a sikerhez" - húzták alá közleményükben a Skyfall társproducerei.

A legújabb James Bond-epizód akár globálisan is behozhatja James Cameron alkotását. A mozibevételekkel foglalkozó Boxofficemojo.com internetes oldal szerint a 007-es ügynök legújabb kalandjára október végi bemutatása óta 870 millió dollár értékben váltottak jegyet világszerte, míg az Avatar 2,8 milliárd dolláros globális bevételt produkált.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Címkék: Skyfall, Avatar, film,
vissza
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon