Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. szeptember 05.
 

A hetedik évadával búcsúzik az egyik legnépszerűbb amerikai sorozat.

A jövő nyáron debütáló hetedik évaddal befejeződik HBO sikersorozata. Egyenlőre még nincs hivatalos álláspont, arról miért fejezik be a kisvárosi vámpíros sorozatot.

A széria showrunnerje, Brian Buckner néhány héttel ezelőtt az egyik vele készült interjúban már pedzegette, hogy szerinte egy-két jó évad még egészen biztos van a True Bloodban, ám gyorsan hozzátette azt is, hogy szeptember elején dől el, hogy amikor munkához látnak az írókkal, az utolsó szezon történetívének kezdenek-e neki.

"A Bon Temps városában tett utolsó sétánk során igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni Sookie történetéből, és olyan lezárást adni, amelynek szíve-lelke van, de emellett fordulatos és természetesen szórakoztató is." - mondta a széria showrunnerje, Brian Buckner.

A True Blood nálunk jelenleg is futó, de a tengerentúlon már véget ért hatodik évadának nézettsége (4,14 millióan látták a finálét) az előző szezonhoz képest közel egymillióval esett, ám még így is az HBO történelmének harmadik legnézettebb sorozata lett a Maffiózók és a Trónok harca mögött.

Hír7, HBO

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon