Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2014. január 13.
 

A tegnapi rajt után ma este újabb lakó csatlakozik a Valóvilág 6 játékosaihoz.VV Józsi miatt a nemek aránya egy napig biztosan a fiúk irányába fog eltolódni.

VV Józsi, aki iskola helyett inkább gyúrni jár, a hetedik beköltözője a villának. Azt mondja nála jobb képű, kidolgozottabb testű és megnyerőbb mosolyú férfi nemhogy a villában, az egész világon nem létezik.

Még az iskolát is otthagyta, csak hogy legyen ideje gyúrni, önmagával foglalkozni, a ValóVilág pedig kitűnő alkalmat nyújt számára, hogy narcisztikus énjét másokkal is megismertesse - olvasható a Blikkben.

– Untam már a sulit rettentően, úgyhogy tavaly ősszel, amikor a 12. osztályt kezdtem volna, beiratkozás helyett inkább kiiratkoztam. Nem lehet ott csinálni semmit, fontosabb számomra a buli és a szórakozás. Na meg az edzés, úgyhogy iskola helyett inkább gyúrni jártam – nyilatkozta a lapnak Józsi.

– Nagyon nagy a szám, bunkó vagyok, flegma és nagyképű. Lekezelő a stílusom, de nem érdekel, ha valakinek ez nem tetszik a villában, majd megszokja. Én nem vagyok hajlandó alkalmazkodni senkihez, bevallom, kicsit utálom is az embereket, magamon kívül keveseket tudok csak elviselni – mondta a Blikknek az új lakó.

Hír7, Blikk
Fotó: RTL2

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon