Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. szeptember 12.
 

Majdnem meghalt Postás Józsi, aki súlyos autóbalesetet szenvedett. Az énekes és sofőrje egy fellépéséről indult vissza, amikor 3-as főúton leszorította őket az útról egy Volkswagen.

Kényelmes tempóban haladtunk, olyan kilencven-százzal mehettünk, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy már egy perce velünk párhuzamosan halad egy böhöm nagy autó – mondta a Blikknek Szálinger Gábor Postás Józsi sofőrje.

– Egy öregúr ült a volán mögött, aki meg akart minket előzni. Az egyik pillanatban azt vettük észre, hogy a mi sávunkba sorol be, és nem hajt elénk, gyakorlatilag leszorított bennünket az útról. Egyszerűen nem maradt más választásom, mint lefékezni, és félrerántani a kormányt, különben mind a hárman, Józsi, az öregúr és én is súlyosan megsérültünk volna, vagy akár örökre ott maradunk - mesélte élményeit az újságnak Szálinger.

Postás Józsinak szilánkosra tört a jobb karja, a csontja több helyen átszúrta a bőrét, és nyílt törést szenvedett. Jelenleg a Miskolci Megyei Kórházban ápolják.  Az énekes még két hétig biztos kórházban marad, mert a nyílt sebbe fű és föld is került, és hiába tisztították ki, a fertőzés veszélye még fennáll.



Blikk, Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon