Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2012. október 01.
 

A sok hangon megszólaló, arcát kevésbé mutató, ám ötleteit annál többször képviseltető, animációsfilm-gyáros rendező, Seth MacFarlane fogja vezetni a népszerű díjátadót.

A 85. alkalommal megrendezésre kerülő éves Oscar-díjátadó Gála (Academy Awards), jövőre Február 24.-én kerül adásba, Seth MacFarlene műsorvezetésével.

Ez a viszonylag éles váltás, az eddigi évek csalódásaira szolgálna válaszul. Mind a tavalyi, régivágású, Billy Crystal által vezetett, mind a két évvel ezelőtti James Franco és Anne Hathaway féle lazább menetrend megkapta a maga hidegzuhanyát. A kérdés azonban, hogy jó választás-e Seth MacFarlane? Egyesek szerint egy kétségbeesett igyekezet áll a háttérben, amely a fiatalokat csábítaná képernyő elé, de lehetséges, hogy a show feldobása a fő cél. Egy biztos, MacFarlene képes lesz showt kovácsolni, ám nem mindegy, hogy milyet.

Legelső Oscarral kapcsolatos közleményében először köszönetet mondott a szakmának, majd fogadkozott, hogy fel fog érni elődeihez, végül, pedig egy Charlie Sheenre való kikacsintással zárta mondanivalóját. A viccek, tehát biztosan nem lesznek mellőzve, reméljük minél több rögtönzéssel. Hiszen három híres animációs sorozata (Family Guy, Amerikai Fater, Cleveland Show) is bővelkedik a rögtönzött helyzetkomikumokban, azonban új filmje, a Ted is ezt az irányvonalat képviseli. Többek között első nagyjátékfilmje is segítségére volt a rivaldafény megszerzésében.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Aleka
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon