Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2014. október 02.
 

Egy jó időre eltűnik a Szulejmán az RTL Klub képernyőjéről. A sorozat rajongóinak hetekig nélkülözniük kell kedvenc török szereplőiket.

Adott a tény, miszerint az RTL klub október 6-tól, hat hétre beszünteti minden, jelenleg is zajló hétköznap esti sorozatát a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt. Valamint adott egy sorozat a Szulejmán, amely az előbb említett, jelenleg is sugárzott kategóriába tartozik, s melyet tévénézők milliói néznek szerdáról - szerdára. Ezen információk elegendőek ahhoz, hogy magunktól is rájöjjünk, a felek nem lesznek, sőt már jelen pillanatban sincsenek egy nézőponton. Alig szivárgott ki a hír, máris kampányba kezdtek a rajongók. A legnépszerűbb közösségi portalon, "Tiltakozunk RTL" néven indítottak csoportot, melyben a következő hozzászólásokkal tiltakoznak kedvenc sorozatuk beszüntetése ellen:

-„…felháborodtam, amikor megláttam, hogy az egyetlen sorozatot, amit hetente meg szoktam nézni, leveszik a műsorról.”

-„…én mindig az RTL-t nézem, de amíg ez a celeb baromság megy, nem kapcsolok az RTL-re, de még a családot is lebeszélem róla.”

-„…Több ezer rajongó ül a tv elé szerdánként és képesek fent maradni olyan későig, csakhogy megnézhessék a Szulejmánt. Pedig sokaknak munkába és iskolába kell mennie másnap reggel! Szánalmas dolog, amit művelnek! Egyszerűen felháborító és undorító!...”

Erre reagálva, az RTL klub kijelentette, a Szulejmán csupán szünetel (beleértve az összes többi hétköznap esti sorozat), a hat hét lejárta után minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Hasonló esetre azonban mar volt példa. A Vámpírnaplók című sorozatot előzetesen ugyancsak "pihentették", ám mint később kiderült, véglegesen eltűnt az RTL klub képernyőiről. Hogy ez esetben mi lesz, Szulejmán hat hét trónfosztás után visszakerül-e majd méltán megérdemelt helyére, esetleg a rajongók elérik céljukat, és sorozatuk átkerül hétvégére, az hamarosan kiderül.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon