Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2016. október 21.
 

Új edzővel készül mostantól Gyurta Dániel - olvasható a Nemzeti Sport oldalán. Az olimpiai bajnok az interjúban elmondta, akkor is elhagyta volna a Széles Sándor, Kovácshegyi Ferenc és Virth Balázs alkotta szakmai stábot, ha Rióban sikerül megvédenie az olimpiai bajnoki címét.

„Szögezzünk le gyorsan valamit. Ha sarkosan akarok fogalmazni, azt mondhatom, valójában nem is én váltok edzőt, hanem az edzőm váltott le engem, hiszen nem tudta azokat a feladatokat elvégezni, amelyekre szükségem lett volna a felkészülésem során. És még valamit hadd tegyek ehhez hozzá, mielőtt bárki is azzal vádolna, hogy a riói történet miatt van a váltás – nem, nem amiatt van. Akkor is így történt volna minden, ha világcsúccsal megvédem az olimpiai bajnoki címemet kétszáz mellen – nyilatkozta a döntés hátteréről Gyurta Dániel a Nemzeti Sportnak.

London aranyérmese azt is elárulta, hogy marad az UTE-nál, de ezentúl Nagy József irányítja a felkészülését. Nagy tanítványa, az amerikai Mike Barrowman 1992-ben olimpiai bajnok lett 200 mellen.

Gyurta szerint éppen arra a szakmai tudásra van szüksége, amellyel Nagy József rendelkezik, de nem csak ezért határozott úgy, hogy vált. „Úgy érzem, új ingerekre van szükségem, ahogyan arra volt szüksége Hosszú Katinkának, Cseh Lászlónak, de például Kozák Danutának és Szilágyi Áronnak is. Már jóval az olimpia előtt megfogalmazódott a váltás gondolata bennem, de nem beszéltem róla senkinek, mert azt hiszem akadályozta volna a munkát, másfelől nem lett volna korrekt az edzőimmel szemben sem” – mondta a lapnak.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon