Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. október 16.
 

Megmagyarázhatatlan döntés született, mint Jézus keresztre feszítésénél - nyilatkozta az R-GO frontember a vasárnap esti X-Faktor döntés után.

Szikora Róbert mentoráltja, az MDC távozott vasárnap az X-Faktorból.

A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Eckert Anikó, Alföldi Róbert mentoráltja és az MDC, Szikora Róbert mentoráltja végzett, így a vasárnapi adásban ők párbajoztak.

A párbaj után Szikora Róbert Eckert Anikót, Alföldi Róbert az MDC-t küldte haza az X-Faktorból. Geszti Péter és Tóth Gabi is úgy döntött, hogy Eckert Anikó folytathatja az X-Faktort. Így Eckert Anikó újra színpadra állhat az X-Faktor következő adásában.

Szikorát megdöbbentet a döntés, az énekes a Blikknek feldúltan nyilatkozott.

"A nézőknek kiszámíthatatlan a véleménye. Emlékezetes, Jézus Krisztus és Barabás között, egy rablógyilkos és egy próféta között a rablógyilkost választotta a nép."

Természetesen ma nem ez történt, a két dolgot nem lehet összehasonlítani, de tény: kiszámíthatatlan az emberek véleménye. 1956-ban a forradalmat leverték a nagyhatalmak, mondjuk az oroszok, és odaveszett egy csomó magyar hazafi. Az egész ország ott volt a forradalom, a szabadságharc mellett, és rá pár hónappal május elsején egymillió ember ott volt a Hősök terén. Ezt nem lehet megérteni. A fiúk kérdezték, hol rontottuk el, én meg mondtam, hogy sehol – fakadt ki Szikora.

– Nekem nem lenne kötelességem tovább mentorkodni mellettük, de mivel olyan tehetségesek, folytatom velük, pofozgatom őket – tette hozzá a zenész.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon