Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Hír7 2020. április 10.
 

Idén is erősen kezdte a tavaszt a Hír7. Az egész világ figyelme jelenleg a koronavírus okozta járványra összpontosul, így az ezzel foglalkozó tartalmak nézettsége is megduplázódott a Hír7 weboldalán és közösségi oldalain egyaránt.

Rekord elérésekkel kezdte a tavaszt a Hír7. A videós portál, aminek szerkesztői és irányítói feladatait Vásárhelyi Dávid egy személyben látja el, az utóbbi hetekben kiemelten foglalkozott a koronavírus legfrissebb fejleményeivel, és megduplázta az előző havi látogatottsági adatait.

A weboldal mellett a portál a közösségi oldalakon is szárnyal. Több humorosnak szánt videóval próbáljuk a kitartást és a pozitív hozzáállást fenntartani olvasóinkban Facebook oldalunkon. Az első videó, amely bemutatta milyen ötletes megoldással tudjuk elhagyni a házunkat 1. 154 070 (2020.04.09.) embert, míg a március 31-i videó közel 2 millió embert ért el. Az oldalra feltöltött  további videók is remek nézettséget hoztak az utóbbi egy hétben. A Hír7 facebook oldala eközben átlépte a 12 ezer facebook követő számát is.


Köszönjük olvasóink/nézőink kiemelt figyelmét!
A jövőben is hiteles és megbízható hírekkel jövünk a hét minden napján!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon