Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2019. augusztus 30.
 

Amikor bezárul az iskola kapuja, és felmerül a kérdés, hol töltse a szünidőt gyermeked, ahol biztosan jól érzi majd magát, miközben a hasznára is válnak az ott szerzett ismeretek, az alábbi népszerű táborokkal szinte lehetetlen hibázni.

 

Angoltábor
Ha a gyereknek jó a nyelvérzéke, és érdeklik az idegen nyelvek, akkor az élménydús, kommunikáció-központú angoltábort neki találták ki. Abban az esetben is, ha bővíteni szeretné az ismereteit, és akkor is, ha „csak” az a célja, hogy az eddigi tudása megmaradjon.
A tábor – mint a nyelvi táborok általában – szintfelmérő teszttel indul. A táborban csoportokra osztva folyik a munka. Természetesen a kommunikáció, a beszédkészség fejlesztése áll a középpontban, de játékos, szórakoztató formában, az ifjúság érdeklődésére szabva. Tanuljon világnyelvet úgy, hogy az valóban élvezetes legyen!

Informatikatábor

A mai ifjak szinte beleszületnek a számítástechnika világába. Nem kétséges: ma már minden az informatikáról szól. Így ha azt szeretnéd, hogy csemetéd tényleg hasznos ismeretekkel gyarapodjon, az informatikatábornál jobbat aligha választhatnál!
A legtöbb tizenévest érdekli, hogyan működnek azok az eszközök és programok, amelyekkel nap mint nap találkozik. Mit rejt egy számítógép belseje? Kik és hogyan írnak játékokat? Milyen részei vannak egy egérnek? A témára kíváncsiak beláthatnak a „kulisszák” mögé, miközben a hétköznapokban is hasznosító tudással lesznek gazdagabbak.

Drónépítő tábor

Nemcsak divatos, hanem rendkívül szórakoztató is a drónokkal való barkácsolás. A táborban mindent megtudhat a gyerek a különböző fajtákról, a használatukról és az ehhez szükséges technológiákról. Egyéni és csoportos foglalkozások is elérhetők, hogy minden oldalról megismerhető legyen ennek a technikának a szép és nehéz oldala is. A mottó: „Fel a fellegekbe, nézz körül a saját drónoddal!”
* Tíz év feletti gyermekeknek ajánlott.

Színésztábor

Ha a poronty folyton színészkedik, látszik, hogy vonzza a színpad, nem jön zavarba a videokamera vagy a fényképezőgép láttán sem, és kívülről fújja a nagy neveket, akkor színésztáborban a helye. Itt alkalma nyílik közelebbről is betekinteni ebbe a rejtélyes világba. Megismerkedhet szakmai trükkökkel, emellett érdekes és hasznos információk birtokába juthat. Kitűnő szakemberek, nagy gyakorlattal rendelkező színházi és filmszínészek irányítják a különböző kurzusokat. Megtanítják az alapvető technikákat, majd a szakmai képességek fejlesztése kerül a fókuszba.
Képzettség nem szükséges, mindenki ugyanolyan eséllyel indul a világot jelentő deszkákon. A lurkó kipróbálhatja, milyen színész lenne, ám ha inkább háttéremberként képzeli el magát, a kamera mögé is beállhat.

Még több gyerektábor a PEOPLETEAM honlapján található.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon