Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Harmadszor is Gundel Takács Gábor vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 29., vasárnap
 
Triplázik a Televíziós Újságírók Díja gálaest műsorvezetőjeként Gundel Takács Gábor. 2018 és 2020 után idén is a televíziós lesz a szakma legrangosabb elismerésének számító díj gálaestjének házigazdája. A Televíziós Újságírók Díját szeptember 8-án adják át.
 

Meghalt Borsos Olivér

 
SZTÁR · júl. 29., szerda
 
Meghalt Borsos Olivér 29 éves egykori teniszező. A volt sportoló egy baleset után a kórházban halt meg.
 

Meghalt Benedek Tibor

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jún. 18., csütörtök
 
Hosszan tartó betegség után elhunyt Benedek Tibor.
 

Intenzív osztályra került Boris Johnson

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 06., hétfő
 
Intenzív osztályra került Boris Johnson brit miniszterelnök - közölte a hivatala.
 

Ezek a legnépszerűbb nyári táborok!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 30., péntek
 
Amikor bezárul az iskola kapuja, és felmerül a kérdés, hol töltse a szünidőt gyermeked, ahol biztosan jól érzi majd magát, miközben a hasznára is válnak az ott szerzett ismeretek, az alábbi népszerű táborokkal szinte lehetetlen hibázni.
 

Hét évet kapott Vizoviczki László

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · okt. 03., szerda
 
Hét év fegyházzal és 330 millió forint vagyonelkobzással sújtotta Vizoviczki László elsőrendű vádlottat bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Ítélőtábla szerdán kihirdetett másodfokú jogerős ítéletében.
 

Börtönbe megy Bill Cosby

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · szept. 26., szerda
 
Megkezdte börtönbüntetését Bill Cosby amerikai komikus. A 81 éves színészt legalább három, legfeljebb tíz év letöltendő börtönbüntetésre ítélte szexuális bűncselekmény miatt egy pennsylvaniai bíró.
 

Véget ért a Valami Amerika 3 forgatása

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 04., péntek
 
A héten befejeződött a Valami Amerika harmadik részének forgatása. A filmsorozat legújabb része február 15-én kerül a mozikba.
 

Jogerős: Messit 21 hónap börtönre ítélték

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 24., szerda
 
Hiába fellebbeztek a Barca-sztár ügyvédei, huszonegy hónapos börtönbüntetést kap Lionel Messi, a Barcelona futballistája, akit három rendbeli adócsalásban találtak bűnösnek.
 

Gundel Takács Gábor: A rendszerrel volt bajom, amiben a közmédia működik

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 17., péntek
 
Megszólalt Gundel Takács Gábor az MTVA korábbi műsorvezetője, aki először nyilatkozott azóta, hogy felmondott a közmédiánál. A műsorvezető a tévé vezetőségével és döntéseivel volt elégedetlen.
 

Börtönt kértek Lagzi Lajcsira

 
SZTÁR · jan. 11., szerda
 
A Budaörsi Járási Ügyészség vádat emelt Galambos Lajos ellen. A Bors információi szerint társtettesként elkövetett jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és szintén társtettesként elkövetett vesztegetés miatt emeltek vádat.
 

Elhunyt Gábor Zsazsa

 
SZTÁR · dec. 19., hétfő
 
99 éves korában meghalt Gábor Zsazsa egykori színész és szexszimbólum. Zsazsa az utóbbi években nagyon rossz egészségügyi állapotban volt.
 

Kiverték Szita Bence gyilkosának fogait

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 09., hétfő
 
Rendesen helyben hagyták Szita Bence egyik gyilkosát Bogdán Józsefet - értesült a Bors magazin. A lap úgy tudja, hogy rabtársai kiverték a gyerekgyilkos fogait.
 

Visszatérhet az éterbe Bochkor Gábor

 
· szept. 17., szerda
 
Két év után újra rádiózhat Bochkor Gábor, a műsorvezető a Music FM reggeli műsorában térne vissza.
 

Felháborodott a róla szóló cikkeken Orbán fia

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 15., kedd
 
A 444.hu-nak írt levelet Orbán Viktor fia Orbán Gáspár. A miniszterelnök fia megelégelte a róla szóló cikkeket és kérte a szerkesztőséget többet ne írjanak vele kapcsolatban.
 

Elmarasztalták az országot a tényleges életfogytiglani büntetések miatt

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 21., szerda
 
Elmarasztalta Magyarországot kedden közzétett elsőfokú ítéletében az Európa Tanács égisze alatt Strasbourgban működő Emberi Jogok Európai Bírósága a tényleges – vagyis a felülvizsgálat lehetőségét kizáró – életfogytiglani szabadságvesztés büntetés miatt.
 

Simon Gábor házi őrizetét rendelték el

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 13., kedd
 
Megszüntette az előzetes letartóztatását a csalással és más bűncselekményekkel gyanúsított Simon Gábor volt szocialista képviselőnek, az MSZP egykori elnökhelyettesének, és elrendelte házi őrizetét a Fővárosi Törvényszék hétfőn.
 

Megható dráma Az ének iskolájában!

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 03., szombat
 
Vasárnap anyák napja, így a TV2 Az ének iskolája cimű műsora is különleges adással készül. Az egyik diák, Bordács Arnold pótanyukájával, Erzsi nénivel ünnepel. A fiú utoljára öt évesen találkozott utoljára vérszerinti szüleivel.
 

Rúzsa Magdi duplázott, Osvárt Andrea először nyert

 
SZTÁR · márc. 22., szombat
 
Idén, hatodik alkalommal adták át a Glamour Women of the Year díjait. Rúzsa Magdi duplázott, Osvárt Andrea viszont most vihetett haza először díjat. Ahogy tavaly, így idén is ott voltunk a gálán.
 

Őrizetbe vették Simon Gábort

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 10., hétfő
 
Újabb bűncselekmények elkövetésével gyanúsította meg Simon Gábor volt MSZP-s országgyűlési képviselőt a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn. Simon Gábort a kihallgatása után őrizetbe vették - közölte Keresztes Imre főügyész.
 

legjobbak

 
Titkos folyosó a Valóvilág 6-ban

Ma este hatodjára is kinyitja kapuit a Valóvilág villája. Őrült fazonokkal, új szabályokkal és egy teljesen megújult villával tér vissza Magyarország legnézettebb valóságshowja az...
47546 megtekintés

Exkluzív interjú Lajtai Katival!

Ezen a héten a Crystal egykori frontembere Lajtai Kati adott interjút nekünk. Kasza Tibi és Kasza Gábor az együttes másik két tagja a szentesi gimnáziumban ismerte meg Katit. A zenekar...
21110 megtekintés

Exkluzív interjú Péterfy Borival!

Péterfy Borit az egyik legismertebb magyar színházi társulatból a Krétakörből ismerte meg az ország. Majd 2007-ben megalakult a Péterfy Bori és a Love Band zenekar, amelynek...
16364 megtekintés

Rúzsa Magdi duplázott, Osvárt Andrea először nyert

Idén, hatodik alkalommal adták át a Glamour Women of the Year díjait. Rúzsa Magdi duplázott, Osvárt Andrea viszont most vihetett haza először díjat. Ahogy tavaly, így idén is ott...
12451 megtekintés

Súlyos vádak az Éden hotel 2 egyik szereplője ellen

A Hír7 információi szerint Horváth Gábor az Éden hotel 2 szereplője nem fizet gyermektartást és nem törődik lányával. Megszólal P. Zsanett Gábor volt élettársa.
12321 megtekintés

Beszéd téma

 
Kórházba vitték Vona Gábort
Kórházba került Vona Gábor, egyenlőre nem tudni mi történt a Jobbik elnökével. A Facebook oldalán több mint százan kívántak neki jobbulást.
Orbán: az adócsalóknak börtönben a helyük
Aki adót csal, annak börtönben a helye - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben Vágó Gábornak válaszul.
Tényleges életfogytiglant kapott a battonyai rém
Jogerősen tényleges életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla kedden a sajtóban battonyai rémként emlegetett Tóth Istvánt, aki 2010 nyarán megölt egy nőt,...
Tömegverekedés a menekülttáborban
Tömegverekedés tört ki tegnap este a debreceni menekülttáborban. Az MTI információ szerint egy futballmeccs során különböztek össze a táborlakók. A verekedést kommandósok...
Ez a műsor váltja a Maradj talpon!-t
Egy új vetélkedő váltja a Maradj talpon!-t, hiába a nézői akarat még egy évad és lekerül Gundel Takács Gábor műsora a képernyőről.
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon