Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Szlávik János lánya Dubajban nyaral

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 04., csütörtök
 
Dubajban nyaralt Szlávik János lánya – írja a Blikk egy hozzájuk eljuttatott fotó alapján. Alig pár nappal ezelőtt Szlávik arról beszélt: elképzelhetőnek tartja, hogy szigorítani kell a koronavírus-járvány elleni védekezés miatti hozott intézkedéseken, mert a vírusmutánsok miatt egyre többen fertőződnek meg és kerülnek kórházba.
 

Szlávik: Lehet, hogy soha nem szabadulunk meg a koronavírustól

 
Sztárchat · jan. 06., szerda
 
Örülne, ha sokan beoltatnák magukat a koronavírus ellen, de lehet, hogy soha nem szabadulunk meg ettől a kórokozótól - mondta Szlávik János a Blikknek adott interjújában.
 

Ördög Nóra: Reméljük szükség lesz még ránk műsorvezetőkre

 
SZTÁR · szept. 27., vasárnap
 
Hetedik alkalommal adták át tegnap este a Televíziós Újságírók Díját. Az ünnepélyes gálaesten ezúttal 12 kategóriában díjazták a 2019-es év legjobb televíziós produkcióit és azok szereplőit, alkotóit. A legjobb női műsorvezetőnő kategória győztesével beszélgetett riporterünk.
 

A magyar szinglik többsége férfi

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · szept. 22., kedd
 
Elkészült az ország első magyar településszintű szinglitérképe melyet Rövid Irén szociológus kutatásából állítottak össze.
 

Vízbe fulladt az amerikai színésznő

 
SZTÁR · júl. 14., kedd
 
Megtalálták Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! musicalsorozat sztárjának holttestét. Rivera a múlt szerdán a kaliforniai Piru tavon tűnt el, miután négyéves kisfiával, Josey-val csónakázni ment.
 

A BKK az utasok kérésére munkába állítja az összes ellenőrét

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jún. 02., kedd
 
A mai naptól teljes létszámmal végzik a fővárosi tömegközlekedési járatokon a jegyellenőrzést – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
 

Vettel otthagyja a Ferrarit

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 12., kedd
 
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel az idény végén távozik az olasz istállótól.
 

Szlávik: Júniusra kifuthat a járvány hazánkban

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 21., kedd
 
Várhatóan elmarad a "hatalmas, apokaliptikus" pandémia, amely egyes nyugat-európai országokban látható Magyarországon, amennyiben meg tudjuk akadályozni, hogy az idősotthonokban elterjedjen a járvány Szlávik János szerint.
 

Intenzív osztályra került Boris Johnson

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 06., hétfő
 
Intenzív osztályra került Boris Johnson brit miniszterelnök - közölte a hivatala.
 

Nem szólt kollégáinak az Uzsoki főnővére, hogy koronavírusos

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 04., szombat
 
Egy Facebook-hozzászólásból tudták meg az Uzsoki Utcai Kórház egyik osztályának dolgozói, hogy a főnővér elkapta a koronavírust.
 

Újra tarolt a Trónok harca az Emmyn

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · szept. 23., hétfő
 
Hollywood legrangosabb televíziós díjaiból a legtöbbet, kilencet az HBO produkciói szereztek meg a ceremónián, az Amazon hét díjat, a Netflix pedig négyet vitt el.
 

Agyon ütötte az egyik vendég az állatkert görög teknősét

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jún. 14., péntek
 
Szerda délután egy ismeretlen elkövető kockakővel ütötte agyon a Fővárosi Állat- és Növénykert egyik görög teknősét. Az állatorvosok már nem tudtak segíteni rajta, ezért el kellett altatni.
 

Vajon hogyan fog végződni a Trónok harca?

 
Hír7 · ápr. 26., péntek
 
Többféle teória látott már napvilágot mióta elkezdődött a sorozat utolsó évadja, ami minden eddigieknél monumentálisabb. De vajon mit akar az Éjkirály és mikor fognak támadni a Mások? Ki fog a végén a Vastrónon ülni? Ha rajongó vagy, akkor ez a cikk neked szól!
 

Lángokban áll a Notre-Dame

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · ápr. 15., hétfő
 
Tűz ütött ki a párizsi Notre-Dame-ban, ami jelenleg is hatalmas lángokkal ég. Még nem tudni, mi okozta a tüzet, de a templomban épp renoválási munkák folytak – írja a BBC.
 

Meghalt Koós János

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 03., vasárnap
 
Rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész.
 

Csákányi Eszter: Nem könnyű gyerekekkel forgatni

 
SZTÁR · okt. 03., szerda
 
Csákányi Eszter is szerepel a TV2 legújabb heti sorozatában a Bogaras Szülőkben. Eszter a Hír7 riporterének Vásárhelyi Dávidnak elmesélte mivel gyűlt meg a baja a forgatás alatt.
 

Ördög Nóra meghódítja a Földközi-tengert

 
Interjúk · szept. 10., hétfő
 
Újra főzőműsorban láthatjuk viszont a képernyőn Ördög Nórát, aki a műsor mellett lassan egy éve közös vlogon dolgozik férjével, erről és még sok minden másról is mesélt Nóri riporterünknek Vásárhelyi Dávidnak.
 

Szőcs Reni barátja nem féltékeny

 
Riportok · aug. 07., kedd
 
Mozgalmas évet tudhat maga mögött Szőcs Reni, akit a TV2 Star Academy című műsorból ismerhettek meg a nézők. Az énekesnő a jővőbeli tervei mellett azt is elárulta riporterünknek, hogy boldog párkapcsolatban él szerelmével, akit Budapesten ismert meg.
 

Elszerződhet a Reáltól Cristiano Ronaldo

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jún. 16., péntek
 
Otthagyná Spanyolországot Cristiano Ronaldo, akinek döntése több portugál lap szerint visszafordíthatatlan. Értesüléseik szerint a Real Madrid sztárja már meg is mondta Florentino Pereznek, a klub elnökének, hogy nyáron távozik.
 

Szigorúbb lesz a biztonsági ellenőrzés ma Bruno Mars koncertjén

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · máj. 30., kedd
 
12 ezer embert várnak ma este Bruno Mars budapesti koncertjére, a manchesteri terrortámadás után jóval szigorúbb lesz a biztonsági ellenőrzés az arénában.
 

legjobbak

 
Cserháti Tamara idén a Szépségkirálynő

Cserháti Tamara fejére került idén a Miss World koronája. A TV2 szombat este megrendezett A Szépségkirálynő című produkciójában három koronát osztottak ki. A show-n a Hír7 is...
22283 megtekintés

Exkluzív interjú Muri Enikővel!

Az énekesnő, akinek a színpad az élete és aki bebizonyította, hogy nem kell megnyerni egy tehetségkutatót, ahhoz, hogy valaki sikeres legyen. A Hír7-nek adott interjút Muri Enikő.
20672 megtekintés

Ki a leghíresebb élő magyar?

Rubik Ernő vagy Zwack Péter a legismertebb élő magyar ember a földön?
Vajon kivel azonosítják hazánkat a világban?
20067 megtekintés

Ördög Nóra a TV2-höz igazol

Ördög Nóra az egyik legismertebb műsorvezetője az RTL Klubnak elhagyta a csatornáját és átigazolt a konkurenciához. Nóra 13 év után döntött a váltásról.
16057 megtekintés

Magyarázkodik Orbán Viktor lánya

Közleményt adott ki Orbán Ráhel a miniszterelnök lánya, azután, hogy a Magyar Turizmus Zrt.-től díjat kapott, amelyet a saját konzulense adott át neki.
14659 megtekintés

Beszéd téma

 
Távozik Martonyi János
A mostani kormányzati ciklus végén távozik a külügyi tárca éléről Martonyi János.
Ördög Nóra a TV2-höz igazol
Ördög Nóra az egyik legismertebb műsorvezetője az RTL Klubnak elhagyta a csatornáját és átigazolt a konkurenciához. Nóra 13 év után döntött a váltásról.
Először győztes a Chelsea
A Chelsea nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011/2012-es sorozatát azzal, hogy a müncheni döntőben 1-1-es rendes játékidőt, illetve hosszabbítást követően tizenegyesekkel 4-3-ra...
Elnőiesedett a Nemzeti Vágta
Az elmúlt hat év alatt évről-évre nőtt a vállalkozó kedvű női lovasok száma a Nemzeti Vágta versenyein. De 2013-ban ebben is rekord születhet, hiszen az eddig lefutott 12 Elővágtán...
Ismét legyőzte a rákot Anastacia
Saját Twitter-oldalán jelentette be az énekesnő, hogy másodszor is sikeresen legyőzte a mellrákot.
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon