Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 

Ördög Nóra: Reméljük szükség lesz még ránk műsorvezetőkre

 
SZTÁR · szept. 27., vasárnap
 
Hetedik alkalommal adták át tegnap este a Televíziós Újságírók Díját. Az ünnepélyes gálaesten ezúttal 12 kategóriában díjazták a 2019-es év legjobb televíziós produkcióit és azok szereplőit, alkotóit. A legjobb női műsorvezetőnő kategória győztesével beszélgetett riporterünk.
 

Eltörlik az idősek vásárlási idősávját

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · jún. 18., csütörtök
 
Megszűnik az idősek vásárlási idősávja, részleteket várhatóan a csütörtöki Kormányinfón ismertetnek.
 

Tovább tarol a Hír7

 
Hír7 · máj. 01., péntek
 
Az elmúlt hónapok jelentős sikereket hoztak a Hír7 számára. A videós hírportál Facebook oldalán összesen 5,6 millió embert ért el tartalmaival.
 

Több millió embert ért el a Hír7

 
Hír7 · ápr. 10., péntek
 
Idén is erősen kezdte a tavaszt a Hír7. Az egész világ figyelme jelenleg a koronavírus okozta járványra összpontosul, így az ezzel foglalkozó tartalmak nézettsége is megduplázódott a Hír7 weboldalán és közösségi oldalain egyaránt.
 

Védőplexiket szerelnek fel az Aldiban

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · márc. 22., vasárnap
 
Rövidebb nyitvatartással és további intézkedésekkel védi dolgozóit az Aldi Magyarország.
 

Egy holttest mellett vásároltak a Lidlben az emberek

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · febr. 20., csütörtök
 
Vásárlás közben rosszul lett és meghalt egy 51 éves férfi Temesvár egyik Lidl üzletében, a bolt azonban a tragédia ellenére nem zárt be, a vevők a holttestet kerülgették vásárlás közben - írja az Index.
 

Opitz Barbi: Szeretnék világhírű énekesnővé válni

 
Interjúk · máj. 27., hétfő
 
Nagy álmok megvalósítása előtt áll az X-faktor nyertese Opitz Barbara, aki már gőzerővel dolgozik Burai Krisztiánnal való közös dalunkon. Az énekesnő a héten interjút adott a Hír7-nek.
 

Szecsei Attila: Az elvek embere vagyok

 
Interjúk · nov. 05., hétfő
 
25 éve zenél, tavaly a legjobb DJ-nek választotta a közönség és a szakma. Budapest és az ország legtöbb szórakozóhelyén megfordult. Az utóbbi években produceri tevékenységei következtében több dal, remix, bootleg is fűződik a nevéhez. Szecsei Attila az éjszaka csibésze adott interjút a Hír7-nek.
 

A Coca-Cola megveszi a Costa kávézóláncot

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · aug. 31., péntek
 
Közel négymilliárd angol fontért megvásárolja a Coca-Cola a Costa kávézóláncot.
 

Lábas Viki: A színpadon meztelen az ember

 
Interjúk · febr. 14., kedd
 
Túl vannak már több száz koncerten, tavaly sikert sikerre halmoztak, de nincs megállás továbbra is kiállnak amellett, hogy egy zenész csak élőben énekeljen, ettől marad hiteles. A Margaret Island énekesnőjével, Lábas Vikivel beszélgettünk.
 

Aryee Claudia: Sokat bántottak származásom miatt

 
Interjúk · okt. 25., kedd
 
Szépségkirálynőből vált riporterré majd műsorvezetővé. Érték negatív támadások származása miatt, de nem foglalkozik velük, az utobbi időben elgondolkozott a gyermekvállaláson - többek között erről mesélt a Hír7-nek Tücsi.
 

Jabin Peti: Lúzer gyerek voltam - egy nap Jabin Petivel

 
SZTÁR · okt. 21., péntek
 
Jabin Peti egy igazi éjszakai lovasbetyár zenélt már Magyarország leghíresebb és legmeghatározóbb klubjaiban és fesztiváljain, rádiózott, láthattuk taktikázni egy valóságshowban, jelenleg pedig műsort vezet a Zenebutikon. Végigkísértük Peti egy napját!
 

Lezuhant egy fiú a Westend tetejéről

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · júl. 05., kedd
 
Lezuhant egy 16 éves fiú hétfőn este a Westend bevásárlóközpont tetejéről. A kiérkező mentők a tinédzsert súlyos, életveszélyes kéz-, láb- és fejsérülésekkel szállították kórházba.
 

Egy este a szakmával

 
Dávid riporter · ápr. 06., szerda
 
Idén harmadik alkalommal adták át a Televíziós Újságírók Díját a Pesti Vigadóban. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is kilenc médium, köztük a Hír7 döntött arról, melyik televíziós produkció, illetve műsorvezető, színész volt a legjobb 2015-ben.
 

Horváth Éva: A mai fiatalok nem elég kitartóak

 
Interjúk · febr. 26., péntek
 
Jelenleg ugyan nincs képernyőn, mégis folyamatosan dolgozik, hétvégén iskolában tanít, szépségversenyt szervez, számos cég arca, és ha a munkája engedi bejárja a világot – így jellemezhetőek Horváth Éva hétköznapjai. A műsorvezető a Hír7-nek mesélt.
 

Reflektorfényben a Várkert Bazárban

 
Dávid riporter · febr. 14., vasárnap
 
Nagy fába vágtam a fejszémet néhány hónappal ezelőtt, amikor kitaláltam, hogy előadóként részt veszek a novemberi Talentn konferencián.
 

Egy percre Amerikában

 
Dávid riporter · febr. 14., vasárnap
 
Néhány héttel ezelőtt egy különleges napot tölthettem egy budapesti fotóstúdióban, ahol a 2015. november 5-i TALENTn rendezvényt megelőző kommunikációs kampányhoz készültek minden előadóról az egyperces bemutatkozó videók.
 

Erdélyi Mónika: Sosem terveztük, hogy üssék egymást a vendégek

 
Interjúk · jan. 14., csütörtök
 
Egy ország figyelte kilenc éven át a nevével fémjelzett showt, kapott érte hideget-meleget. A médiatörténelmet író Erdélyi Mónika láthatóan jól érzi magát jelenlegi munkahelyén és boldogan tekint vissza a múltra. A műsorvezető a Hír7-nek adott interjút.
 

Kiemelten támogatják a martonvásári művészeti iskolát

 
AMIRŐL BESZÉLNEK · nov. 01., vasárnap
 
A Martonvásári Alapfokú Művészeti Iskola 2015. év tavaszán nyert pályázati támogatást, melynek keretében a féléves megvalósítási időszakban számos programot valósíthatott meg tanulói számára.
 

Álljunk meg egy Megállóra!

 
Dávid riporter · szept. 30., szerda
 
Nemrég vendég műsorvezető voltam a Vivatv-n. Nagy lehetőség volt ez számomra, hiszen egy héten keresztül egy országos nézettségű csatorna, Hőálló Megálló című műsorában szerepelhettem.
 

legjobbak

 
Horváth Éva: A mai fiatalok nem elég kitartóak

Jelenleg ugyan nincs képernyőn, mégis folyamatosan dolgozik, hétvégén iskolában tanít, szépségversenyt szervez, számos cég arca, és ha a munkája engedi bejárja a világot – így...
31522 megtekintés

Exkluzív interjú Kőváry Anettel!

Ezen a héten rendhagyó lesz Interjúk című műsorunk, ugyanis a megszokottnál több vendégünk lesz. Először érkezik hozzánk négy tehetség az 50 tehetséges magyar fiatal elnevezésű...
25217 megtekintés

Cserháti Tamara idén a Szépségkirálynő

Cserháti Tamara fejére került idén a Miss World koronája. A TV2 szombat este megrendezett A Szépségkirálynő című produkciójában három koronát osztottak ki. A show-n a Hír7 is...
22305 megtekintés

Exkluzív interjú Lajtai Katival!

Ezen a héten a Crystal egykori frontembere Lajtai Kati adott interjút nekünk. Kasza Tibi és Kasza Gábor az együttes másik két tagja a szentesi gimnáziumban ismerte meg Katit. A zenekar...
21128 megtekintés

Éden Kristóf: Csak barátok vagyunk Edinával!

Az Éden hotel győztesével beszélgetünk, aki elmesélte mit kezdett a nyereménnyel és, hogy kivel tartja a kapcsolatot a műsor óta.
20920 megtekintés

Beszéd téma

 
Több millióan mutatják meg magukat egy magyar cégnek
Ma már havonta 80 millióan használják a Ustreamet. A magyar fejlesztésű technológia lehetővé teszi, hogy az ember bárhol is legyen a világban élőben ossza meg élményeit az...
Újabb gyerek zuhant le a Westendben
Újabb gyerek sérült meg a Westend bevásárlóközpontban, ez már a második ehhez hasonló baleset ebben az évben.
Kiürítették a Mammut mindkét épületét
Kiürítette a rendőrség a Mammut bevásárlóközpontot bombariadó miatt - közölte a rendőrség.
Minden idők leglátványosabb Szigete jön!
Az eddigi leglátványosabb Sziget Fesztivál veszi kezdetét egy hét múlva. Óriáskerék, color party, strand és elképesztő cirkuszi produkciók, csak néhány újítás, amivel idén...
Éden Kristóf: Csak barátok vagyunk Edinával!
Az Éden hotel győztesével beszélgetünk, aki elmesélte mit kezdett a nyereménnyel és, hogy kivel tartja a kapcsolatot a műsor óta.
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon